MILJÖINNOVATION och EU-bidrag

Eco Innovation AB Information och Konsulthjälp

Framåt från söndag, Poznan, Havsmiljö och bruksanvisning

Posted by evolveu on december 14th, 2008

Nästa vecka börjar med en rolig Stockholmsresa.  Viktigast blir Miljöministerns möte med frivilligorganisationerna om Poznan. Det blir på SNF:s kansli. Jag tycker det verkar effektivt att rika länder ska kunna betala för och få tillgodoräkna sig effekten av åtgärder i fattiga länder. Annars har jag inte satt mig in i mötesresultaten om klimatet från Poznan och Bryssel. Men läget kan ju illusteras av sparvhöksbesöket i vår trädgård härom veckan. Den slog en duva och satt sedan lugnt och åt. Katten vågade inte gå till angrepp. Intressant!

Få se om SJ klarar tiden. I så fall börjar jag i Sweden Greentech Building. Sist på dagen vill jag inte missa Naturvårdsverkets EU-informationsdag som denna gång rör havsmiljön. Hör av Dig om du tycker jag ska lyfta något särskilt i dessa sammanhang! 

Jag har lagt till en ny sida, Bruksanvisning, så alla nya besökare ska hitta. Har också uppdaterat sidan ? & svar EU-stöd. Sidorna hittar Du längst upp under bloggens slogan.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« Tillbaka till textkommentarer
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: